NHG-Praktijkaccreditering

Onze praktijk heeft het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering van NPA. Dit is een keurmerk dat aantoont dat we aan de hoge kwaliteitseisen voor huisartsenzorg voldoen. NPA is een onafhankelijke organisatie die onze praktijk controleert op verschillende onderdelen, zoals hoe we werken, hoe veilig we zijn, hoe tevreden onze patiënten zijn en hoe goed we samenwerken. 

Met het keurmerk laten wij zien dat wij voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan de huisartsenzorg. We blijven ons ook voortdurend verbeteren en u zo goed mogelijk helpen.

    Kwaliteits Keurmerk voor huisarts Haps

    De kwaliteitsnormen

    Met het keurmerk van NPA, kunt u erop rekenen dat de praktijk kwalitatief goede zorg levert. Dit betekent dat de praktijk goed is ingericht en dat de praktijk zich voortdurend inzet om u nog beter te kunnen helpen.

    Een praktijk met het keurmerk van NPA houdt zich aan de normen. Deze normen zijn gebaseerd op allerlei zaken die voor u als patiënt van belang zijn. Bijvoorbeeld dat u de praktijk makkelijk kunt bereiken, dat u de zorg krijgt die u nodig heeft, en dat u erop kunt vertrouwen dat de huisarts goed samenwerkt met uw andere zorgverleners zoals een fysiotherapeut. De normen worden opgesteld door een onafhankelijk College van Deskundigen. Hierin zitten huisartsen, maar ook PatiëntenFederatie Nederland. Dit betekent dat ook de stem van patiënten goed wordt meegenomen. Wat u van uw huisarts mag verwachten, staat voorop. Dat is namelijk de basis van de normen.

    Meer informatie kunt u vinden op de website NPA certificering.