Misschien heeft u al iets vernomen in de media over het onderwerp “meer tijd voor de patiënt”.
Huisartsenpraktijk Haps doet hier ook aan mee. Om dit te realiseren zijn er een aantal veranderingen binnen de organisatie van onze praktijk.

Wat verandert er voor u

Vanaf begin mei 2023 zijn we gestart met 15 minuten spreekuur. Dit betekent dat de afspraak bij uw huisarts 15 minuten duurt, in plaats van 10 minuten. Hierdoor heeft de huisarts meer tijd voor u tijdens de afspraak, om uitgebreider op uw klacht in te gaan. Eén afspraak is om één klacht te bespreken. Heeft u meerdere klachten, of denkt u meer tijd nodig te hebben, overleg dan met de assistente, zodat we meer tijd voor u kunnen inplannen.

Extra huisarts

Om meer spreekuurtijden aan te bieden, zal er een extra huisarts aanwezig. Meer informatie over de werkdagen van de huisartsen vindt u op de teampagina van onze praktijk.

Ondersteuning assistentes

De praktijkmanager en de doktersassistentes zijn in de praktijk aanwezig en worden daarbij ondersteund door een invalassistente. Wij vragen uw begrip bij eventuele drukte. Daarnaast vindt er een verschuiving van de werkdagen van de assistentes plaats om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Meer informatie over het team en de werkdagen vindt u op de teampagina van onze praktijk.

Afspraken en vragen via de patiëntenomgeving

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Of heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u dit gemakkelijk zelf regelen via de webagenda in de patiëntenomgeving.