Patiëntenomgeving

Regel gemakkelijk uw zorg online

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener. 

Is er een baby geboren? Dan vragen wij u om voor uw kind een eigen account aan te maken. Hiervoor heeft u een DigiD of een eigen e-mailadres nodig.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruikmaken van de webagenda in uw patiëntenomgeving.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen in uw patiëntenomgeving.

Vragen stellen / e-consult

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? In uw patiëntenomgeving kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben of labuitslagen inzien? Dan kunt u online uw dossier bekijken in uw patiëntenomgeving.

Zorg Online App

De online diensten via de app gebruiken? Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Digitaal doorgeven van thuismetingen

In uw patiëntenomgeving kunt u de meetresultaten van uw thuismeting digitaal aan ons doorgeven.