Ben jij een enthousiaste doktersassistente die op zoek is naar een gezellige en veelzijdige werkplek?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze gezellige dorpshuisartsenpraktijk zijn we op zoek naar een doktersassistente voor 2 tot 2,5 dag(en) in de week. Dagen en uren zijn in overleg flexibel in te vullen. We zoeken iemand die kan starten per 1 september of 1 oktober.

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd doktersassistente of een aankomend assistente die in de laatste fase van de opleiding tot doktersassistente zit. Het betreft een veelzijdige en afwisselende functie in een gemoedelijke, goed georganiseerde huisartsenpraktijk met 3 huisartsen, 3 doktersassistentes, een POH-GGZ, POH-S en een praktijkmanager.

De taken bestaan uit:

  • Baliewerkzaamheden
  • Uitdeelpost medicatie
  • Triage
  • Medisch-technische handelingen (ECG, longfunctie, reizigersadvisering, veneus bloedafname, etc.)

We hebben een hecht team waar een fijne sfeer en goede samenwerking centraal staan. Regelmatig overleg en laagdrempelig contact met de artsen zorgen voor een prettige werkomgeving.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO huisartsenzorg en afhankelijk van je werkervaring, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. We hebben gezamenlijke en gezellige koffie- en lunchpauzes om gezellig te kletsen.

Stuur je sollicitatie met CV voor 10-08-2024 naar huisartsenpraktijkhaps@gmail.com of per post naar Kerkstraat 1a, 5443 AA Haps, t.a.v. Marieke Plas / Sonja van de Sande.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sonja van de Sande via telefoonnummer 0485-312424. We kijken uit naar je reactie!

P.S. Neem eens een kijkje op onze website: www.huisartsenpraktijkhaps.nl